Flere varianter
God pris

Bakkebord – Hans Bølling – 50 cm

kr. 3.795,00kr. 6.745,00 inkl. moms

Ingen produkter set for nylig.

Bakkebord af Hans Bølling

Bakkebord med hjul blev tegnet i 1963 af den danske arkitekt Hans Bølling. Bakkebordet blev en fast del af det modernistiske danske design, hvor det gav en perfekt plads til en drink og en god bog, en skål med frugt eller en vase med blomster. Bakkebord af hans Bølling produceres af Brdr. krüger

Bøllings bakkebord har humor. Bakkebordet har en blanding af en praktisk og personlig stil. De to vendbare bakker kan vendes alt efter humør og bakkebordets træramme let kan foldes og åbnes.

Brdr. Krüger

Brdr. Krüger blev grundlagt som et trædrejeværksted af brødrene Theodor og Ferdinand Krüger i 1886. 

I dag er Brdr. Krüger en 5. generations familievirksomhed der har udviklet sig til et selvproducerende møbelmærke. Brdr. Krüger hylder, skaber og udvikler klassiske danske designværdier ved at omfavne moderniteten. For at fortsætte en arv fra håndværket, kombineres mere end 130 års ekspertise med moderne teknikker for at skabe innovative designs med en tidløs appel

Mål på Bakkebord

Diameter: 50 cm.
Højde: 55 cm

Den sammenklappelige bordramme er samlet med små træ dyvler og er sammenklappelig uden brug af værktøj. Bordets bakker kan let skifte plads fra top til bund og kan fås i forskellige farve kombinationer. Ved at vende pladen om, kan du skifte farven og skifte stil på dit bord.

 

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af små borde. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se vores udstilling.  Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om når du kontakter os.  

 

Materialer:
Eg, Eg sortlakeret, Bøg eller Valnød
Bakker: Vendbare
Bøg Bakke i sort og hvid laminat
Eg bakke i sort/hvid laminant, grå/lysgrå laminant, sort/rød laminat og eg finér
Bakkebord i valnød fås endvidere med bakker i fineret valnød

Mål:
Diameter: 50 cm
H: 55 cm