God pris

KØ Cube – Klassik Studio

kr. 2.240,00kr. 3.150,00 inkl. moms

 

Kontakt os for vejledning og variant
KØ Cube – Klassik Studio er et originalt og minimalistisk kubebord af Kurt Østervig.

 

På lager

Ingen produkter set for nylig.

KØ Cube – Klassik Studio Sofabord

KØ Cube – Klassik Studio er et originalt og minimalistisk kubebord af Kurt Østervig. Det tredimensionelle stel er produceret i massiv eg, og pladen  fås i enten røget glas eller forskellige typer marmor. Bordpladen sænkes på elegant vis ned i stellet. KØ Cube – Klassik Studio kan bruges til mange formål, bl.a. som, sidebord og som natbord.

Kurt Østervig

Man kan måske kalde Kurt Østervig en undervurderet designer, i betragtning af hans talentfulde arbejde og manglende anerkendelse. Sammenlignet med en stor håndfuld verdenskendte, danske møbelarkitekter, er Kurt Østervig aldrig blevet et navn af samme format. Skønt han i dag får større og større opmærksomhed – ikke kun fra connoisseurs, men også fra almindelige mennesker, der støder på hans smukke designs.

Klassik Studio har længe bemærket hans interessante møbeldesigns og har håndplukket en række spændende og funktionelle møbler fra 1950’erne og 1960’erne. Vi mener, at hans arbejde som møbeldesigner fortsat har stort potentiale til at opnå højere popularitet og den anerkendelse han fortjener.

Klassik Studio

Klassik Studio har oprindelse i Klassik Copenhagen. Siden 1991 har Klassik Studio været den førende specialbutik inden for vintage designklassikere. Med deres helt specielle erfaring herfra, har Klassik Studio håndplukket unikke og forglemte produkter, der stadigvæk er utroligt relevante i måden, vi indretter os på i dag. I samspil med vores egne designere, formgiver vi produkter, der går hånd i hånd med vores danske designtradition, men samtidigt ser fremad mod nye tendenser og behov.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et  udvalg af borde . Men kom ind i Juhls Bolighus og se vores udvalg fra Klassik Studio. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette  til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om ved at Kontakte os her.

 

 

Materialer:
Træ: Eg sæbebehandlet
Bordplade: Glas, mørk grå, sort marmor.

Mål:
B: 40 cm
D: 40 cm
H: 40 cm