T-Bone sofabord – Peter Boy Design

kr. 7.744,00 inkl. moms

Delbetaling
217 kr. pr. måned
36
48
60
Ved et samlet kreditbeløb på 7.744 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 217 kr. Samlede kreditomk. 2.625 kr. Samlet tilbagebetaling 10.369 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 16,21%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

T-Bone sofabord – Peter Boy Design

T-Bone sofabord – Peter Boy Design kan kombineres enten som enkeltstående bord eller parvis. kan kombineres enten som enkeltstående bord eller parvis. Massiv børstet rustfri stål, og den 30mm tykke Italienske kløvet skiffer, giver på samme tid et rent og rustik udsende.

Design: Peter Boy

Peter Boy Design laver smukke møbler med perfekt funktionalitet. Simplicitet kombineret med elegance, er deres niche. Internationalt design med et ’touch’ af skandinavisk minimalisme og design. Deres møbler er perfekte til dit liv, din bolig – i dag og i morgen. Tidsløse, og med et overraskende twist. Brug deres møbler i dit liv og hvor du er. I arbejdstiden, i fritiden – ja, altid. Et smukt design der følger med dig, altid.

Peter Boy startede med designe møbler i 1992. I starten var det kun til det danske marked, men efter kort tid kom efterspørgslen også fra udlandet. I dag eksporterer Peter Boy Design produkter til det meste af Europa, USA og flere lande i Asien.

Peter Boy er autodidakt designer og hans produkter er bl.a. brugt til indretning af Deutsche Banks hovedkvarter i New York, Oslos nye sygehus (Ahus) og bliver løbede brugt til indretning af Danske Ambassader rundt omkring i verdenen.

Længde: 60 cm
Bredde: 52 cm
Højde: 43 cm

Juhls Bolighus

I webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi et udvalg af møbler. Men kom ind i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. I vores forskellige afdelinger har vi et meget større udvalg og vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette til lige netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Stel: Massiv børstet rustfri stål
Bordplade: 30mm kløvet skiffer

Mål:
L: 60 cm
B: 52 cm
H: 43 cm