God pris

byKATO – S1 Sideboard eg – Andersen Furniture

Original price was: kr. 28.450,00.Current price is: kr. 21.337,00. inkl. moms

Kontakt os for vejledning og variant

Ikke på lager

Kontakt os for leveringstid

 

 

Delbetaling
584 kr. pr. måned
24
36
48
60
72
Ved et samlet kreditbeløb på 21.337 kr. over 48 mdr.: Månedlig ydelse 584 kr. Samlede kreditomk. 6.657 kr. Samlet tilbagebetaling 27.994 kr. Debitorrente (fast) 0,00%. ÅOP (forudsat betaling via Mit Sparxpres) 14,94%. Der er fortrydelsesret.

Ingen produkter set for nylig.

byKATO – S1 Sideboard eg – Andersen Furniture

byKATO – S1 Sideboard eg er skænken, der genfortolker den klassiske skænk med et moderne formsprog. Det giver dig et sideboard med rig mulighed for at skabe dit eget helt personlige udtryk. Du skaber din helt egen indretning. Både sokkel og korpus er udført med synlige tapsamlinger. Derudover kan  låger placeres uden brug af værktøj, på den måde kan du let indrette din S1skænk efter din helt egen smag og temperament.  Det er muligt at tilkøbe skuffer til S1 skænken.

S1 sideboard i eg sæbe med vendbare låger der har sort laminat på den ene side og hvid laminat på den anden side låger

 

byKATO – S1 Sideboard eg sæbe inkl. 4 hylder og 4 låger

byKATO – S1

Karl Rossell og Tonny Glismand etablerede i 2010 designfirmaet byKATO. Grundlaget for samarbejdet med Andersen Furniture er bl.a. ambitionen om at bygge bro mellem kommercielt, industrielt design og god håndværksmæssig kvalitet.

 

byKATO – S1 Sideboard eg mål:

Bredde: 200 cm
Dybde: 50 cm
Højde: 65 cm

 

Andersen

Andersen Furniture tror nysgerrighed, innovation og talent. Med passion og i tidens ånd designer Andersen møbler og interiør til det moderne hjem.
I mere end 100 år har de udviklet designprodukter med særpræg og et rent skandinavisk udtryk.

Juhls Bolighus

I Webshoppen på juhlsbolighus.dk har vi foruden Andersen skænke og skabe et stort udvalg af møbler. Men kom ind  i Juhls Bolighus og se endnu mere. Vi viser i udstillingen det ypperste inden for dansk møbelkunst og kvalitets møbelhåndværk. Vores personale er uddannet til at hjælpe med at finde det rette møbel til netop dine behov.

Du kan altid kontakte os på tlf.: 74 42 30 00 hverdage mellem 10 og 17 eller på mail info@juhlsbolighus.dk.

Du er også velkommen til at bruge vores kontakt formular. Husk at skrive hvilket produkt forespørgslen drejer sig om https://juhlsbolighus.dk/kontakt/

Materialer:
Korpus: Eg
Front: Sorte og hvide låger

Mål:
B: 200 cm
D: 50 cm
H: 65 cm